Verhuizing part 2: Ideeën & Inspiratie

Als styling liefhebber ben ik natuurlijk over the moon dat ik weer een nieuw huis mag inrichten! En niet zomaar een huis, ons eerste 'grote-mensen-huis'! Ik barst van de ideeën en inspiratie. Nieuwsgierig naar mijn ideeën? Lees dan snel verder!


- Moodboard -

-------------------------------------------------------------------------------

De hal.
We hebben zo'n super handige en prachtige ruime hal/gang. In de hoek, direct naast de voordeur, willen we een leuke DIY-kapstok plaatsen. De inspiratie voor dit idee, komt van Tanja van Hoogdalem. (Tanja plaatst de leukste DIY projecten op haar blog, echt een aanrader!)
Verder wordt er een muur behangen en daarop willen we een aantal verschillende ronde spiegels hangen, voor een speels effect.
De slaapkamer.
Als je de luxe hebt om een walk-in-closet te bouwen, heb je ook het luxe probleem, dat er in je slaapkamer alleen maar een bed staat. Daarom ontstond dit idee. Twee kastjes naast elkaar, met een prachtige, grote, spiegel erboven. De ideale plek om bijvoorbeeld nagellak, make-up en sjaaltjes te bewaren! Verder wordt de slaapkamer een plek van rust. Zachte tinten, mooie stoffen en géén televisie.
Babykamer.
De roze geverfde deur is een idee dat ik al jaren super vindt. Waarom alleen wanden verven?! Deze vervaagde oud-roze kleur vind ik helemaal geweldig. Die tint zetten we dan ook door in Esmé haar nieuwe slaapkamer. We behangen ook een wandje met het welbekende stippen behang van Kwantum. Verder blijft de basis rustig.
De woonkamer.
Voor de woonkamer, maken we gebruik van de prachtige verftint die Marriët van Miss Jettle, heeft laten mengen bij de bouwmarkt. We waren beide op slag verliefd, dit moest en zou de nieuwe kleur in de woonkamer worden! Dus Marriët, bedankt!

Tevens willen we een behangpaneel plaatsen. Twee grote MDF platen aan elkaar, zodat we echt een statement in de woonkamer kunnen creëren. Aangezien we alle wanden verder basic wit willen houden, leek het ons leuk om op deze manier, toch eens te kunnen wisselen van sfeer in de huiskamer. Hierover later meer. (Ook dit idee komt van een DIY project van Tanja van Hoogdalem.)

We hebben natuurlijk nog véél meer ideeën, maar dit is een kleine greep uit de collectie. Voor meer inzicht, volg me op pinterest! De link staat bovenin dit artikel. De map 'New home 2018', geeft je een uniek kijkje, in onze ideeënbox!

Bedankt voor het lezen & tot de volgende!

Liefs, Fem




Reacties

Populaire posts