Verhuizing part 1: Before

- We hebben een nieuw huis! Hurray! - 

Welkom in deel 1 van onze verhuizing! In dit deel vertel ik waarom we willen verhuizen, hoe we nu wonen en laat ik een aantal before-foto's zien. Enjoy!


- Huidig appartement -

Momenteel wonen wij in Roden, in een boven appartement. Het is niet denderend groot en zeker niet praktisch. (Lees: Mega steile trap naar de voordeur) Maar het voldeed tot nu toe prima. Maar nu met Esmé erbij, werd de wens naar een échte gezinswoning, steeds groter. Zo geschiede.. De zoektocht was begonnen.

Niels en ik komen beide uit Friesland, dus we wilden graag een beetje meer richting die kant. Een aantal maanden en tig reacties verder, kwam dit huis op de lijst. Toen we reageerden, stonden we op positie 1 en verrek, op de dag van de uitslag, stonden we dat nog steeds! 


Toen we bij het huis aankwamen, om voor het eerst te gaan kijken (Die 1e keer dat je awkward door de ramen gaat staan gluren), bleek al snel dat de woning compleet uitgeleefd was. De badkamers kwamen rechtstreeks uit SAW 1, het ene kozijn was nog hipper gekleurd dan de ander en de keuken zag eruit alsof de oude frituurpan van buurman Piet er tegenaan was gesmeten. Het was één grote bende. Gelukkig hoorden we dat het hele huis gerenoveerd zou worden en inderdaad, toen we er weer kwamen (dit keer mét sleutel), was de hele woning gestript. Lees: 95 kuub afval. I kid you not.

Dus nu is het afwachten! De oplevering staat geplanned ergens eind Maart, nog even!

Hieronder volgen nog wat foto's.

- De achterkant van de woonkamer -


- De voorkant van de woonkamer -


- Extra slaapkamer beneden -

- Badkamer beneden (Ja, boven nog 1. Serieus.)


Reacties

Populaire posts